Parádés falunap Kupuszinán

Augusztus 8- án Nyári játékokkal egybekötött Falunapot tartottak Kupuszinán. A hagyományos és közkedvelt rendezvény, népünnepély lényege, hogy tréfás ügyességi játékok keretében mérkőznek egymással a falu egyesületei, civil szervezetei.

Rekettye Róberttől, a Helyi Közösség Tanácsának elnökétől megtudtuk, a játékos Falunap népszerűsége töretlen, Kupuszina apraja-nagyja jelen van az eseményen. A játékokban résztvett a Helyi Közösség, az Önkéntes Tűzoltó Testület, a Süllő Sporthorgász Egyesület, a Sportegyesület, a Fácán Vadászegyesület, a Petőfi Sándor Művelődési egyesület csapata. A verseny díját és a köszönőleveleket a testvértelepülés, Hercegszántó polgármestere, Varga Gábor adta át. Első helyezett lett a Süllő Sporthorgász Egyesület. Minden résztvevő köszönőlevelet kapott.

A technika és a parádés játékvezetés a Petőfi Sándor Művelődési Egyesületnek és annak elnökének, Toldi Istvánnak volt köszönhető. A finom, hat bográcsban főtt babról Szidor Károly vezetésével az önkéntes tűzoltók gondoskodtak. Az éjszakába nyúló jó hangulatot a szabadkai Joker Együttes biztosította.

Buják János fotói

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.