Elsöprő kupuszinai sikerek a Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XXVI. Találkozóján- Magyar Szó

,,2022-ben a legjobb férfi főszereplőnek járó Szilágyi László-díj Molnár Oszkáré, a kupuszinai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Sturcz József színjátszó csoportjának tagjáé lett a Nyitott ablak című vígjátékban nyújtott fergeteges alakításáért, Novotni, a rezervista szerepének megformálásáért.
A Közönségdíjat az idén nem más, mint a kupuszinai Sturcz József színjátszó csoport nyerte el Nóti Károly és Fényes Szabolcs Nyitott ablak című vígjátékának magával ragadó színpadra állításáért.
A diákzsűri számára az idén sem volt könnyű a döntés, hisz a találkozó utolsó napján is lenyűgöző produkciókat láthattak. Döntésük értelmében a legjobb előadás díja azt a csapatot illeti meg, amely a legtöbbet és legjobban nevettette meg őket. Ez pedig nem más, mint a Sturcz József színjátszó csoport és fergeteges előadásuk, a Nyitott ablak.
A vendégszereplésre kiemelten érdemesült előadás büszke címét, a Magyar Nemzeti Tanács tájolási különdíját az idén a kupuszinai Sturcz József színjátszó csoport nyerte el, Nyitott ablak című vígjátékukért.
A Hét Nap könyvcsomagja Zsivu Péter kezébe került, aki a kupuszinai Sturcz József színjátszó csoportjának darabjában Polgármesterként varázsolta el a közönséget Nóti Károly – Fényes Szabolcs Nyitott ablak című vígjátékában, Molnár József rendezésében.
A Forum Könyvkiadó Limburger Georginát megörvendeztette egy könyvcsomaggal, aki a Polgármesternét alakította a kupuszinai Sturcz József színjátszó csoport fergeteges vígjátékában, a Nyitott ablakban”
Tovàbbi rèszletek a Magyar Szó- cikkben:
https://www.magyarszo.rs/hu/4915/kultura/264072/Th%C3%A1lia-Temerinbe-k%C3%B6lt%C3%B6z%C3%B6tt-Temerin-VMMI-vmmsz-Szirmai-K%C3%A1roly-Magyar-M%C5%B1vel%C5%91d%C3%A9si-Egyes%C3%BClet-Vajdas%C3%A1gi-Magyar-Amat%C5%91r-Sz%C3%ADnj%C3%A1tsz%C3%B3k-Tal%C3%A1lkoz%C3%B3ja.htm

Fotó forràsa: Petőfi ME 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.