Információk első kézből

Pilin Endre, a Vajdasági Magyar Agráregyesületek Szövetségének falugazdásza szervezésében Kupuszinán és Doroszlón tartott tájékoztató előadást, bemutatta kínálatát a Kite doo.

Pilin Endre, az Agráregyesületek Szövetségének Doroszlón és Kupuszinán tevékenykedő falugazdásza elmondta, a téli időszakban előadásokat szerveznek a termelőknek, különféle témákban. Magházaktól kezdve, kereskedőkön keresztül, legyen az gép vagy kapcsolható eszköz, traktor, termény, műtrágya témaköre, egyre inkább kedvelik a termelők, egyre többen jönnek az előadásokra, van érdeklődés. A termelők számára fontos, hogy információhoz jussanak, az új információ különösképpen lényeges. Úgy az árak, a minőség tekintetében, de folyamatosan megjelennek új termékek is, és nem mindenki tudja mindezt követni, az első kézből kapott tájékoztatás mindig széleskörűbbnek is bizonyul. Az általuk szervezett előadásoknak köszönhetően a termelők közvetlenül tudnak kommunikálni az adott eladóval, utazóval.

A soron következő tájékoztató jellegű lakossági fórum február 18- án, 18 órától lesz, a zombori Magyar Polgári Kaszinó termében. Fremond Árpád, köztársasági parlamenti képviselő, a parlament mezőgazdasági bizottságának alelnöke és Ótott Róbert, a Tartományi Mezőgazdasági, Víz-és Erdőgazdálkodási Titkárság titkárhelyettese számol be az aktuális támogatásokról és egyéb agrár- újdonságokról.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.