Újból Pelt Ilonának szavaztak bizalmat

A Vajdasági Magyar Szövetség nyugat-bácskai helyi szervezeteiben és körzeti szervezetében is lezajlott a tisztújítás.

A VMSZ nyugat-bácskai körzeti szervezetének elnöki posztját tekintve újból Pelt Ilonának szavaztak bizalmat, a három alelnök: Dr. Goretić Vámoser Györgyi,  Péter István, Uzelac Katica.

Pelt Ilona az elmúlt mandátum és a további tervek kapcsán a következőket nyilatkozta:

Mindenek előtt szeretném megköszönni a választópolgárok, a tagtársak, az aktivisták munkáját és a nyugat-bácskai civil szervezetek, egyesületek, vállalkozók, értelmiségiek együttműködését. Az elmúlt négy évben a közösség megerősödött gazdaságilag, többek között a Prosperitati Alapítvány pályázati lehetőségeinek köszönhetően. Dicséretre méltók a bezdáni Vodovod regionális közvállalat és a zombori Egészségházak fejlesztései, köszönhetően az igazgatóknak. Komoly szerepet vállaltunk az IPA- Programok megvalósításaiban, önkormányzati szinten és jelentős összegeket tudtunk lehívni köztársasági és tartományi szintről is.

Komáromi József fotója

Az elmúlt időszak választásaiból minden alkalommal megerősödve kerültünk ki. Egyik példája ennek a gombosi Búcsúi Napok impozáns rendezvény. Az elkövetkező négy évben folytatjuk a megkezdett munkát, segítünk egyéneknek, vállalkozóknak, civil szervezeteknek, gazdálkodóknak. Minden eszközzel igyekszünk élhetőbbé tenni a környezetünket.

Nagyon jó csapat állt össze és nyitottak vagyunk minden jószándékú kezdeményezés iránt-hallottuk Pelt Ilonától.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.