Polgármesteri fogadás a nemzedék diákjai számára- ZOMBOR

Antonio Ratković, Zombor Város polgármestere ünnepélyes fogadást tartott a 2022/2023- as tanév általános iskolás és középiskolás nemzedék diákja címmel kitüntetett tanulói számára. 

A polgármester gratulált diákok kiemelkedő eredményeihez. Hangsúlyozta, megéri tanulni és lelkiismeretesen dolgozni, a megszerzett tudás az egyetlen út az érdemi sikerhez.

A  nagy múltú Városhoz tartozó iskolai intézményekben kiváló pedagógusok, szakemberek tesznek meg mindent azért, hogy a gyerekek és fiatalok tehetsége felszínre kerüljön, érvényesüljenek ezáltal az életben. 

A magyar tagozatos általános iskolás tanulók közül a bácsgyulafalvi Kis Ferenc Általános Iskola végzőse, Pesti Tamás Iván, továbbá a zombori Testvériség-egység Általános Iskola nyolcadikosa, Kanyó Tamás nyerte el a kitüntető címet és vett részt a polgármesteri fogadáson.

Pesti Iván Tamás és Antonio Ratković

Kanyó Tamás és Antonio Ratković

A korábbi évekhez hasonlóan a Zombor város területéhez tartozó általános és középiskolák generációinak diákjai pénzjutalomban és a Város plakettjének diájában részesültek.

Forrás: sombor.rs: https://www.sombor.rs/gradonacelnik-priredio-svecani-prijem-za-djake-generacije-lazar-zubovic-stipendista-grada/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.