Hírek a Zombori Ravangrad Karate Klub háza tájáról

A Vajdasági Karate Szövetség és az inđijai Železničar Karate Klub szervezésében kontrol- mérkőzések kerültek megrendezésre. A zombori Ravangrad Karate Klub egyes tagjai is résztvettek a mérkőzéseken. 

Vukašin Vuković a Szerbiai Trófea versenyében harmadik, Valentina Ostrogonac a Szerb Kupaversenyen harmadik. Ezekkel az eredményekkel neveztek be két kontrol- meccsre. 

A Vajdasági Bajnokság női reménysége, Irina Sabljić szintén kiválóan teljesített, négy mérkőzés során háromszoros győzelmet aratott, továbbá a kategóriáján belül Vajdasági Bajnok lett. 

Kristian Kovačević férfi reménység második helyezett, Novák Andor pionír kategóriában harmadik helyezett. 

Március 27- én a Szerbiai Karate Szövetség és a Szerbiai Iskolai Sportszövetség szervezésében Szerbiai Bajnokságot tartottak az általános és középiskolás korosztály részére a sportágon belül.

A részvételi jogot Szerbia egész területéről négy versenyző szerezte meg a regionális versenyek eredményei alapján. A rangos mérkőzések helyszíne a čačaki Sportcsarnok volt. 

A verseny során a zombori önkormányzat területéről érmet szerzett a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakközépiskola állatorvosi technikus szakon tanuló diákja. Vukašin Vuković sportharcban győzedelmeskedett. 

Forrás: Ravangrad Karate Klub- Zombor

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.