Négy új pályázatot írt ki a tartomány- Pannon RTV

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják – mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ez 50-től 120 ezer dinárig terjedő eszköz, berendezés és szoftvervásárlásra biztosít keretet. A pályázatot szeptember 30-áig tudják benyújtani az érdeklődők.

A második pályázat a már megrendezett, illetve november elsejéig megrendezésre kerülő turisztikai jellegű rendezvényeket érinti, a pályázattal 50-500 ezer dináros támogatást lehet nyerni és október elsejéig lehet jelentkezni.

A tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkárság ezek mellett pályázatot írt ki az önkormányzatok által alapított idegenforgalmi irodáknak is. Tegnap egy negyedik pályázat is megnyílt, amellyel a nagyvállalkozókat támogatják, ez október 12-éig áll nyitva.

Pelt Ilona tartományi idegenforgalmi és gazdasági segédtitkár: „A gazdasági szereplőket érinti a regionális titkárság, a regionális és a helyi önkormányzatokat irányító titkárságokon jelent meg a pályázat. 260 millió dinár keretösszeggel. Ez egy komoly keretösszeg és 4-8 millió dinár értékű eszközbeszerzésről van szó, tehát itt nagy cégeknek a pályázatait fogják elbírálni.”

Forrás: Pannon RTV

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.