Bácsgyulafalva jövője érdekében

Június 13- án, vasárnap helyi közösségi választás zajlott Bácsgyulafalván

(Telecskán). A részvételi arány közel 50 százalékos volt. A választás eredménye alapján a 11 tagú tanács minden helyét a Telecska jövője polgárok csoportjának megválasztott jelöltjei töltik be. Név szerint: Borsos Mária, Mrgić Radmila, Nyomtat Gizella, Vujanić Petar, Porkoláb István, Brkić Tatjana, Lemler Szilvia, Dragosavljević Aleksandra, Hőgyi Piroska, Sötét József, Zsoldos Zoltán. 

Jankovich Szilárd, a Vajdasági Magyar Szövetség helyi szervezetének elnöke az általuk támogatott jelöltlista győzelmével kapcsolatban elmondta, köszönettel tartoznak a választóknak. Folytatják a munkát Telecska jövője érdekében. Számos megalapozott tervük van a különböző fejlesztések tekintetében és rendkívül fontosnak tartják a helyi civil szervezetek, együletek segítését, megerősítését is.

 Pelt Ilona, a VMSZ Nyugat-bácskai Körzeti Szervezetének elnöke gratulált a bácsgyulafalvi polgároknak. Úgy fogalmazott, az új vezetés lendületet, pozitív gondolkodásmódot visz majd a közösségi mindennapokba. Továbbá hangsúlyozta, ahogyan mindig a támogatások esetében is, úgy a fejlesztések terén a jövőben szintén minden egyes bácsgyulafalvi polgár érdekét képviselik majd.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.