Minden vakcina jó, ami megvèd- Magyar Szó- körkèrdès

,,Dr. Úri Emese, a zombori Egészségházak igazgatója, köztársasági parlamenti képviselő, egészségügyi dolgozóként az első között vette fel a védőoltást.
– Meggyőződésből tettem, úgy gondolom, az egészségügy történelmében bizonyított tény, hogy egyes betegségeket úgy lehetett legyőzni, az elhalálozottak számát pedig csökkenteni, hogy védőoldásokat fejlesztettek ki. Felvettem a vakcinát saját magam és szeretteim egészsége érdekében. Azóta már rendelkezem antitestekkel és remélem, ha be is kerül a vírus a szervezetembe, nem fogok nagyon megbetegedni.
A védőoltás mellett próbálok észszerű szakmai érveket felhozni. Nagyon nehéz azoknak az embereknek érvelni, akik a rémhírkeltő fórumokról tájékozódnak. Mindig elmondjuk, megvan, hogy mekkora százalékos eséllyel lehet valamilyen komolyabb következménye az oltásnak, de az annyira elenyésző, hogy sokkal biztonságosabb fölvenni az oltást, mint sem.
A vírusterjedés megelőzésének alapfeltétele a szájmaszk viselése. Légzőszervi úton terjedő infekcióknál ez a legfontosabb. Minden fertőzöttnèl tetten érhető az a pillanat, amikor levette a maszkját és olyan környezetben volt, ahol vírus volt a levegőben.”- A Magyar Szó hét vajdasági közéleti személyiséget kérdezett meg, hogy beoltatta-e magát és hogyan látja, miként tudunk a leghatékonyabban védekezni a vírus terjedése ellen:

https://www.magyarszo.rs/hu/4574/kozelet/239103/Minden-vakcina-j%C3%B3-ami-megv%C3%A9d-vajdas%C3%A1g-v%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1s-koronav%C3%ADrus-j%C3%A1rv%C3%A1ny.htm

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.