Irodai ügyeletben fogadja a polgárokat a VMSZ apatini frakciója

Ezentúl minden szerdán, reggel 8 órától 14 óráig, az apatini városháza 4- es irodájában fogadják a helyi magyar választópolgárokat a Községi Képviselő Testület VMSZ- frakciójának tagjai. Péter István, Apatin község polgármesteri tanácsosa példátlan eredménynek nevezte, hogy saját irodát kapott a frakció a helyi városházán, továbbá a következőket nyilatkozta:

-Szerdánként, reggel 8- tól 14 óráig tartunk ügyfélfogadást, más napokon a folyó ügyekkel foglalkozunk majd. Azon igyekszünk, hogy szerdai napokon rendelkezésére álljunk az apatini magyar választópolgároknak. Bármilyen problémával, amelyet nem tudunk helyben megoldani, azt kanalizálni fogjuk, arra a helyre, ahova tartozik. Köztársasági, tartományi és körzeti szinten segítségünkre lesz mindebben a munkában Dr. Úri Emese, köztársasági képviselő, Dubacz Éva, tartományi képviselő és Pelt Ilona, a VMSZ nyugat-bácskai körzeti szervezetének elnöke is, egyszóval csapatként zajlik a működés. Minden alkalommal egy személy ügyeletet tart majd és az adott szinteken foglalkozunk a felmerülő problémák megoldásával.

Megpróbáljuk új alapokra helyezni a politizálásunkat Apatin községben. A problémákat, amelyeket eddig esetleg nem tudtak kihez fordulni, igyekszünk megoldani, vagy ha nem lehetséges legalább felszínre kerülnek a kérdések, amelyek fontosak a helyi magyar közösség számára- hallottuk Péter Istvántól.

Október 13- án a VMSZ nyugat-bácskai körzeti szervezetének vezetői, képviselői az aktuális apatini ügyekben egyeztetést is folytattak Radovan Đukić polgármester helyettessel.  

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.