IN MEMORIAM Papp Gábor-Doroszló

Fájdalommal búcsúzunk a doroszlói közösség oszlopos tagjától. Papp Gábor 1931- ben született, Doroszlón, ahol fáradhatatlanul tevékenykedett egész életén át. Oszlopos, vezetőségi, képzett tagja volt az Önkéntes Tűzoltó Testületnek, meghatározó szerepet töltött be a helyi vadászegyesületben is.
Papp Gábor bácsi otthonának kapuja minden helyi és vidékről, külföldről érkező érdeklődő előtt nyitva állt. A faluban ő volt az, aki évtizedeken keresztül művelte, gyerekeknek, felnőtteknek, otthonában, de különböző kézműves vásárok, kiállítások alkalmával is bemutatta a kosárfonás népi mesterségének rejtelmeit. Erről a tevékenységéről nemrégiben a Pannon RTV stábja kisfilmet készített, Megérett a vessző címmel.
Betölthetetlen űrt hagy maga után, Gábor bácsi emlékét, az általa készített tárgyak, vendégszeretetének felidézett pillanatai mellett a szívünkben őrizzük!
Papp Gábort december 9- én, déli 12 órakor kísérik utolsó útjára, a doroszlói temetőben.
A Megérett a vessző c. kisfilm: http://tudositok.hu/15599/video/Megerett_a_vesszo?fbclid=IwAR2oSNGW-8gEcAhxE-2pQTePohsFZ-Osp08btLVIYlXdYdJR6FUHIEDP4eI

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.