52. Négyesfogat

Szerveződik a négy nyugat-bácskai település, Doroszló, Gombos, Kupuszina, Szilágyi művelődési egyesületeinek 2020- as, sorrendben 52. évi közös műsora.

November 7- én, az idei házigazdáknál, a doroszlói Móricz Zsigmond Magyar Művelődési Egyesületben tartottak egyeztetést az érintett művelődési egyesületek képviselői.

A megbeszélés alapján a műsorsorozat január 4- én, a gombosi Arany János Magyar Művelődési Egyesületben kezdődik. Január 5- én Kupuszinán, a Petőfi Sándor Művelődési Egyesületben, január 10- én a szilágyi József Attila Művelődési Egyesületben szerepelnek a települések műkedvelő csoportjai. A záróműsorra a házigazdáknál, a doroszlói magyar művelődési egyesületben kerül sor január 11- én. A kezdési időpont Gomboson, Szilágyin 19 óra, Kupuszinán és Doroszlón 18 óra. A belépőjegy ára mindegyik helyszínen 100 dinár.

A programot illetően elhangzott, vidám jelenetekből ismét nem lesz hiány, továbbá zenés, táncos műsorszámokat, verseket és közös dalt is hallhat majd a mindig lelkes és népes közönség.

 

 

 

 

 

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.