Közösségi ünnep, életreszóló zenei élmény-Mága-koncert- Doroszló, Zombor

Mága Zoltán világhírű hegedűművész, Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökének védnökségével zajló vajdasági jótékonysági koncertsorozatának állomása volt a doroszlói Szent Imre herceg és a zombori Szent István király templom is. Mindkét helyszínen osztatlan siker kísérte, állva tapsolták meg a Szeretet hegedűsének is nevezett művészt és a Budapesti Primarius Kamarazenekar tagjait.

A nyugat- bácskaiak valódi közösségi ünnep és derűs áhítatként élték meg, a szervezők életreszóló élménynek minősítették a Mága- koncerteket. Doroszlón csaknem 400, Zomborban közel 600 ember népesítette be a templomot.

Doroszlón ft. Verebélyi Árpád esperesplébános, újonnan kinevezett Címzetes Prépost köszöntötte a művészt, Pelt Ilona, a VMSZ nyugat-bácskai körzeti szervezetének elnöke adott át, helyi jellegzetességeket tartalmazó ajándékcsomagot Mága Zoltánnak.

Zomborban dr. Goretić Vámoser Györgyi, a VMSZ nyugat- bácskai körzeti szervezetének Zombor Várossal megbízott alelnöke nyújtott át hála- ajándékot a világhírű művésznek, aki az élőkoncert mellett számos egyéb meglepetéssel, ajándékkal is kedveskedett, felejthetetlen perceket szerzett a közönségnek.

Koncertfotók forrása: Mága Zoltán rajongói oldal-facebook- https://www.facebook.com/MagaZoltanHegedumuvesz/?epa=SEARCH_BOX

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.