Helyi közösségi tanácsot választanak Gomboson

November 11- én, vasárnap helyi tanácsot választanak a gombosi helyi közösségben.

Két lista, vagyis tizennégy jelölt indul, ebből heten képviselik a Szerb Haladó Pártot és heten a Magyar Összefogás Gombosért polgárok csoportját. A gombosi helyi közösség tanácsa hét tagú, tehát hét személyt karikáznak majd a választók.

Pelt Ilona, a Vajdasági Magyar Szövetség körzeti szervezetének elnöke a tudnivalókról a következőket nyilatkozta:

-A Magyar Összefogás Gombosért polgárok csoportjának jelöltjei közösségileg elkötelezett emberek. Az elkövetkező négy évben komoly tervek által, tevőlegesen szeretnének hozzájárulni Gombos fejlődéséhez. Ezeket az embereket a helyi egyházközség, a civil szervezetek, illetve a VMSZ tagsága választotta ki soraiból. Így állt össze a hét név: Peits Csongor, Sörfőző Imre, Huszár Izabella, Kálózi Árpád, Kovács Terzity Melinda, Kovács Mihály, Lengyel Pál- hallottuk Pelt Ilonától.

A még mindig magyar ajkú többséget számláló faluban a jövőben (is) igény mutatkozik és szándék van egyebek mellett a tájház felújítására, a tűzoltó múzeum kialakítására, a templom és a parókia felújítására, továbbá a szeméttelep rendbetételére, a vízhálózat cseréjére, az utak és utcák aszfaltozására, rendbetételére, a határi utak (országutak) javítására, karbantartására, a vízhálózat cseréjére és nem utolsó sorban a közbiztonság javítására.

gombos-osszefogas

A Magyar Összefogás Gombosért jelöltjei…

FB_IMG_1541768954812

Pelt Ilona– Molnár Edvárd felvétele

A vasárnapi választásra magas kimenetelt jósolnak és Pelt Ilona reményét fejezte ki, hogy a voksolók többsége a Magyar Összefogás Gombosért jelöltjeinek szavaz bizalmat. Mindez azért fontos, hogy egyebek mellett a fent említett célkitűzések is megvalósulhassanak. 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.