Töretlen az érdeklődés a Prosperitati Alapítvány pályázatai iránt- telt ház a zombori fórumon

Az 5. pályázati kör témájában tartott lakossági fórumot a Prosperitati Alapítvány Zomborban. A Megyeház díszterme megtelt, változatlanul nagyon sokan érdeklődnek a pályázati lehetőségek iránt. A fórum vendége, a témakörök ismertetője Prof. Dr.Nagy Imre, a Prosperitati Alapítvány igazgatóbizottságának elnöke és Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője volt, a fórum  házigazdájaként Pelt Ilona tartományi frakcióvezető helyettes, a VMSZ Körzeti Szervezetének elnöke köszöntötte a vendégeket és a népes hallgatóságot.

dsc_0231

dsc_0224

Ezúttal a mezőgazdasági integrátorok beszállítói számára (5 témakörben, 10 integrátor bevonásával), helyi termék előállítását és forgalmazását serkentő pályázatok és pályakezdők vállalkozóvá válására kiírt pályázatok által kínálnak páratlan lehetőségeket. A beadási határidő: 2018 április 3- tól június 15- ig terjed.

dsc_0227

dsc_0240-3

dsc_0248Az ismertetőt követően kérdések hangoztak el a kiírásokkal kapcsolatban, továbbá egy részvevő elégedettségét fejezte ki a zombori Prosperitati Iroda munkatársaival és a Dunatáj Egyesülés pályázatírói tevékenységeivel kapcsolatban.

dsc_0233-2

dsc_0251-2

dsc_0241

dsc_0253-3

Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery338/

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.