In memoriam Csizmadia István (1957-2017)

Ma, a kupuszinai temetőben helyezték örök nyugalomra Csizmadia István gazdálkodót, a helyi Önkéntes Tűzoltó Testület elnökét. Családja, barátai a falu vezetősége, az ÖTT tagjai és környékbeli, továbbá a külföldi testvér- testületek képviselői jelenlétében hangzott el az alábbi búcsúztató, Péter István olvasta fel:

,,Fájó szívvel, megrendülten állunk most itt, hiszen olyan váratlanul ragadott el tőlünk a halál. Még fel sem fogtuk igazán, mit veszítettünk és mennyire hiányzol majd.

Hiányozni fogsz, mint férj, mint barát, munkatárs és elnök. Szomorúan állnak itt a bajtársaid, akik eljöttek elbúcsúzni elnöküktől, kinek munkáját sokáig hirdetik a közösen épített épületek. Tetted a dolgod, sohasem vágyva rivaldafényre, hanem megszállottan és mindig ötlettel teli.

Drága Csizi, hiányozni fog a higgadt bölcsességed és egészen biztos, hogy a Juhász kocsma sem lesz ugyanolyan nélküled.

A közösségért éltél. Példamutató volt a hozzáállásod a falunkhoz, a tűzoltósághoz. Mindig találtál időt, ha segíteni kellett.

Úgy tartják, aki a népért dolgozik, az sosem hal meg igazán. Reméljük egy boldogabb világból nézel le ránk. Béke poraidra, drága Csizi!”

csizi

Kép forrása: ÖTT- KUPUSZINA

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.