Friss hírek a zombori Képviselő Testületből- PÓTKÖLTSÉGVETÉS

Zombor Város képviselői egyebek mellett a pótköltségvetésről vitáznak a mai napon. Ennek apropóján kérdeztük meg dr. GORETIĆ VÁMOSER GYÖRGYI frakcióvezetőt, hogy mondja el a VAJDASÁGI MAGYAR SZÖVETSÉG frakciójának álláspontját:

– A Vajdasági Magyar Szövetség képviselőcsoportja támogatja Zombor Város pótköltségvetésének módosítását, mert ezáltal lehetővé válik azoknak a programoknak és projekteknek a támogatása, amelyek frakciónk javaslatára lettek nevesítve a városi pótköltségvetésbe. 

Szeretném kihangsúlyozni a bácsgyulafalvi kápolna teljes felújítását, amelyre előreláttunk 1 millió dinárt.

14593162_1209760945747052_673396750_nFontosnak tartom elmondani a faluról városba utazó középiskolás diákok 7 millió dinárral történő utaztatásának támogatását. Ezzel a programmal a Város, karöltve a tartományi  Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkársággal jelentős segítséget nyújt a falun élő tanulóknak.

Nem utolsó sorban kiemelném, hogy 28 millió dinárral támogatja a Város a Veljko Petrović Gimnázium tornatermének teljes felújítását- nyilatkozta a frakcióvezető asszony.

 

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.