Kúlai történések

HÁROMNAPOS LÁTOGATÁS

Február 12 és 14 között a kúlai Népkör Magyar Művelődési Központ, Goga Zsolt elnök meghívására Kúlán tett látogatást Kinyóné Lakatos Melinda Kalocsa város alpolgármestere és férje, Kinyó Zsolt történelem, földrajz szakos tanár. A helyi önkormányzatban Snežana Mrkaić a községi képviselő – testület elnöke és Velibor Milojičić alpolgármester fogadta őket. Ezután a Népkörben Kinyó Zsolt, extrémsportoló tartott előadást, gyalogtúráiról, El Camino- i élményeiről, hegymászásairól. A vegyes korcsoportú nézők nagy figyelemmel kísértek a prezentációt. Szombaton péterváradi kirándulásra invitálták a vendégeket, a tanár úr rögtönzött történelem órát tartott. Este, mint díszvendégek vettek részt a jó hangulatú Köri-bálon, ahol a helyi magyarsággal együtt hajnalig mulattak.

JELMEZBÁL LESZ

Vasárnap, FEBRUÁR 21- én, 17 órától a Népkör Magyar Művelődési Központ és a VMSZ Női Fórum kúlai helyi szervezete a gyerekek számára szervez jelmezbált.
Saját ötletek alapján, otthon készült érdekes jelmezekre számítanak. A résztvevőket csörögefánk, tea várja. A jelmezes felvonulás után zenés szórakozást biztosítanak a gyerekeknek. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.