Tájolnak a bezdáni Petőfi ME színjátszói

A bezdáni Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Színjátszó Csoportja tájolással kezdi a 2023-as évet. Ray Conney Család ellen nincs orvosság című, angol vígjátékát Foki István rendezésében szeptemberben Bezdánban mutatta be a csoport, két alkalommal, majd Szilágyin vendégszerepeltek, ezt követte Bácskertes-Kupuszina.

Ez év januárjában folytatják a  vendégszerepléseket. Először január 13-án pénteken, lépnek fel Magyarországon, Bácsalmáson. Másnap, január 14-én Horvátországban, Várdarócon láthatja őket a nagyérdemű közönség. Január 28-án újra Magyarországon, Dávodon szerepelnek, ugyanezzel a színdarabbal jótékonysági előadást tartva, Galló Dominik gyógyulásáért.

Foki István elmondta, megbeszélések zajlanak más egyesületekkel is a fellépéseket illetően és bíznak abban, hogy ezek meg is valósulnak, hisz csak úgy érdemes dolgozni, ha az elkészített színdarabot minél több helyen bemutathatják. Köszönetet mondott a meghívásokért és kifejezte reményét, hogy méltó módon képviselik a települést és nem okoznak csalódást a közönségnek.

Kép forrása: Petőfi ME- Bezdán

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.