A kutya ugat, a karaván halad-GOMBOS

Helyi közösségi választás ide vagy oda, céljai megvalósításában rendíthetetlen a gombosi magyar közösség. Az Önkéntes Tűzoltó Testület és az Arany János Magyar Művelődési Egyesület egymással karöltve, egymást segítve néznek egy új időszak elé. Mindkét szervezet számára elsődleges cél, a hagyományok ápolása és a jövő évi munkatervekre vonatkozóan már új feladatok is megfogalmazódtak.

Az Önkéntes Tűzoltó Testület tagsága jól összeszokott, mindig tettrekész csapat. Az Arany János MME vezetősége december 1- én alakult újra. A határozat alapján Sztepánovity Julianna az új elnök, Blagojevity Mária alelnök, Muskovity Károly jegyzőkönyvvezető, a tagok: Andrasity Albert, Sörfőző Katinka, Kovács Krisztina, Bogyó Dániel. Az ellenőrző bizottság tagjai: Klenanc József, Kovács Terzity Melinda, Tamaskó Antal.

Az Önkéntes Tűzoltó Testület és az Arany János MME vezetése egyaránt lelkes és elkötelezett emberekből áll, dicséretes küldetést vállalnak fel. Mindez nem kevesebbet, mint a falubeli magyar közösség egészét mozdítja előre.

47234939_1062850130563773_5405743394632761344_nA fotókollázs Stock János fotóinak felhasználásával készült.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.