A hiteles politizálás eredményei Bácsgyulafalván

Az aktuális fejlesztésekről Jankovich Szilárd, Zombor- városi tanácsos, a Vajdasági Magyar Szövetség Helyi Szervezetének elnöke nyilatkozott:

02_jankovich_szilard

– A Vajdasági Magyar Szövetség zombori frakciójának egyik kiemelt projektje a bácsgyulafalvi kápolna felújítása.

2016-os városi pótköltségvetésben a VMSZ érdekérvényesítésének köszönhetően 1 millió dinár lett előrelátva a ravatalozó felújítására, valamint padok és betonjárdák kialakítására. Ez az épület több mint harminc éves, eddig méltatlanul elhanyagolt állapotban volt.

A munkálatok napokon belül megkezdődnek a Prostor kommunális közvállalat kivitelezésében.

Helyi közösségi szinten Bácsgyulafalva, olyan helyzetbe van, mint bármelyik vajdasági falu. Sajnos semmilyen hatáskörrel nem rendelkezik, nincs vagyona, sem ingatlanja. Ezért nyíltan el kell mondani, minden beruházás és fejlesztés a VAJDASÁGI MAGYAR SZÖVETSÉG Zombor- városi, vagyis önkormányzati, tartományi és köztársasági szintű érdekképviseletének köszönhető. 

img_08501

A választások előtti kampányunkban ígéretet tettünk a polgároknak, hogy Bácsgyulafalván két évtized elteltével újraindítjuk a fogászati rendelőt. Íme, ma már rendelkezésre áll ez az egészségügyi szolgáltatás, igényelhető a fogorvosi vizsgálat, beavatkozás. A doktornő jelenleg heti egy alkalommal, szerdai napokon rendel. Bízom benne, hogy a rendelési idő bővíthető lesz a közeljövőben két napra, mindenki elégedettségére. Dr. Úri Emese, az Egészségházak igazgatónője nagyban hozzájárult ehhez a sikerhez- mondta Jankovich Szilárd.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.