Vizsgabál a Tánciskolában – BÁCSGYULAFALVA

Bácsgyulafalván megtartották a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület által szervezett Tánciskola Vizsgabálját. 

Kép forrása: Csernák Zsaklina

Az oktató, Csernák Zsaklina elmondta tizenhét gyermekkel foglalkozott, hat táncot tanultak meg. Ezek voltak a slowfox, a foxtrott, a quickstep, az angol keringő. a bécsi keringő és a cha cha cha. Zsaklina nagyszerű csapatnak nevezte a telecskai táncokat tanuló fiatalokat. Hangsúlyozta, nagy volt az érdeklődés, a lelkesedés és dicséretes a teljesítmény is.  

Égető Éva, a művelődési egyesület elnöke tradicionális eseménnyel kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta:

– Tánciskola hagyományosan szerveződik a bácsgyulafalvi Petőfi Sándor MME keretén belül. Cél, hogy a fiatalok alapkultúrája, tánctudása bővüljön, ismerkedjenek, barátkozzanak. Minderre kínálkozik lehetőség, mivel mindig van vidékről érkező gyermek is a résztvevők között. Megszokott, hogy a településről elszármazott gyerekek nyáron a nagyszülőknél tartózkodnak és bekapcsolódnak a tánciskolába. Köszönet mindenkinek, aki segített, hogy sikeres legyen a rendezvény. Kiemelt hála a telecskai Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek a tűzrendészet biztosításáért, a hathatós segítségért- hallottuk Égető Évától.  

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.