Tisztújító évi közgyűlést tartottak a doroszlói nyugdíjasok

Ma, úrnapján a Doroszlói Keresztény Magyar Nyugdíjas Egyesület megtartotta tisztújító évi közgyűlését a Doroszló-Szentkúton. 

A jelenlévő népes tagságot Turkál Katica elnök köszöntötte, majd beszámolt az elmúlt időszak történéseiről.

Egyebek mellett elmondta, az egyesület 2019. március 23- án alakult. Kezdeményezők voltak: Pelt Ilona, Móger Tímea és Ft. Verebélyi Árpád. 

Védnök a Kuckó Gyermeksarok és sokat köszönhetnek a Doroszló- Szentkútnak meg a helyi Móricz Zsigmond Magyar Művelődési Egyesületnek is. 

Az elnökasszony legeredményesebb szervezésnek a Nyugdíjas bált értékelte. Hangsúlyozta még, hogy szerveztek több kirándulást, kláber-versenyt, jártak különböző színházi előadásokon, koncerteken, együttműködtek a doroszlói egyesületek, civil szervezetek tagságával, segítettek, ahol és amiben tudtak. 

Büszkék a fűszer és gyógynövény kertre, amelyet a Szentkúton hoztak létre és rendszeresen gondoznak. 

Diósi János pénztáros beszámolt a Nyugdíjas Egyesület anyagi forrásairól és helyzetéről.

Végül sor került a tisztújításra. A szavazás értelmében az egyesület elnöke ismét Turkál Katica lett, ahogyan az elnökség többi tagja esetében sem történt csere, az alelnök Dékány Ilona, a titkár Ódry Terézia, a pénztáros Diósi János.

Az új vezetőség tagjai: Turkál Katica, Dékány Ilona, Ódry Terézia, Diósi János, Novák Viktória, Király Etelka, Sugár István, Pintér Ferenc, Vuković Ilona. 

A közgyűlést teadélután követte. 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.