Szabadulj a szabadba!- (V)izgő-mozgó tábor-2023

Szabadulj a szabadba!- Ezzel a sokat mondó címszóval a zombori Magyar Polgári Kaszinó fiataljai idén is megszervezik a (V)izgő-mozgó tábort, augusztus 7 és 11 között. A program népszerűsítése céljából létrehozott honlapon az alábbi, hívogató alapinformációkat találjuk:

,,Van már programod augusztus elejére? A tavalyi nagysikerű táborunkat idén is megszervezzük. Ha már befejezted a 4. osztályt, vagy most indulsz 8.-ba, és van kedved 5 napra kimozdulni az otthoni megszokott környezetből, akkor gyere! Várunk! 

Lesz itt játék, mozgás, víz, utazás, tánc és még sorolhatnám… A lényeg, hogy unatkozni nem fogsz, azt garantálom! 

Legyél részese a második alkalommal megszervezésre kerülő táborunknak, melynek ezúttal is a zombori Magyar Polgári Kaszinó ad otthont. A napközbeni programok a természetben illetve a vízparton lesznek, úgyhogy bikinidet és fürdőnadrágodat ne felejtsd otthon!

(…) 

A tábor célja, hogy a tartalmas együttlétek, kirándulások, játékok és a mozgás öröme által a gyerekek megtapasztalhassák az igazi, offline közösségi élményeket, és hogy közösen felfedezzük a nyugat-bácskai nyár adta lehetőségeket, miközben reményeink szerint egy összetartó, egymásban valódi társakra lelő közösséget is sikerül kovácsolni.”

A részletes információk mellett a jelentkezési lap is megtalálható a honlapon: http://vizgomozgotabor.rs/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.