Adminisztráció és pályázás, falugazdászi segítségnyújtás minden szinten

Pilin Endre a Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének falugazdásza Kupuszinán, Szilágyin és Doroszlón. Tevékenységéről, arról, hogy az utóbbi időben milyen jellegű kérdéssel, kéréssel és feladattal keresik meg leggyakrabban a következőket nyilatkozta:

– Mezőgazdasági termelőknek segítek az adminisztrációs ügyekben, illetve pályázatoknál, támogatásoknál és visszaigényléseknél, továbbá a dokumentáció összeállításánál is. Ahogy mondani szoktuk, mindent készséggel vállalunk. Bármilyen mezőgazdasággal vagy akár egyéb tevékenységgel kapcsolatos kérdéssel meg lehet minket keresni. Az utóbbi időben főleg tartományi pályázatok elszámolásaival, illetve a napraforgó ártámogatásával kapcsolatban kerestek leginkább az ügyfelek, de mindezeken kívül még sok féle problémával fordulnak hozzám. 

Fontos, hogy az ügyfeleink tudják rólunk, hogy a munkáltatónk irányából kellő szakképzést kaptunk minden fajta szituáció kezelésére, illetve az adminisztrációs ügyek elvégzésére, valamint a pályázatok, visszaigénylések és támogatások kérvényének a kitöltésére. A képzések folyamatosak, hiszen mindig találkozunk újabb igényekkel, szabályzatokkal. Tudni kell azt is, hogy a falugazdász ugyan egyedül fogadja az ügyfeleket, de folyamatosan egy egész csapat dolgozik vele, így minden felmerülő kérdéskört együtt tudnak megbeszélni, továbbá egy jogász is segíti a munkát- hallottuk Pilin Endrétől. 

A falugazdász Szilágyin hétfőnként 8 és 13 óra között, Doroszlón szerda délelőttökön 9 és 14 óra között a hét többi munkanapján pedig Kupuszinán 8 és 13 óra között fogadja az ügyfeleket, mindhárom helyszínen a Helyi közösség épületében.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.