Igor Andjelković- torna huszonötödször

Szeptember 18- án a zombori Ravangrad Karate Klub szervezésében 25. alkalommal tartották meg az Igor Andjelković nevét viselő Jubiláris, Nemzetközi Karate Tornát.

A Klub 14 horvátországi és hazai klubot látott vendégül, továbbá összesen 184 fiatal vett részt a bemutatón és a sportküzdelmekben. 

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Antonio Ratković, Zombor Város polgármestere, ő nyitotta meg a Tornát. Továbbá vendégként jelen volt prof. Milan Štakić, az oktatási alkalmazottak fejlődésével és képzésével foglalkozó Központ igazgatója és prof.dr. Strahinja Tepavčević, a Vajdasági Karate Szövetség elnöke. 

A kupákat a következő három csapat nyerte el: a belgrádi Roda Karate Klub, az újvidéki Mawashi Karate Klub, a zombori Dušan Staničkov Karate Klub. 

A házigazda csapata nem vett részt a kupaversenyben.

A Torna legjobb egyéni versenyzői:

  1. Andrija Greb- Újvidék
  2. Luka Požega- Horvátország
  3. Vuk Lončarević- Belgrád
  4. Valentina Ostrogonac- Zombor
  5. Seška Debeljević- Belgrád
  6. Isidora Horvat- Újvidék
  7. Novák Andor- Zombor
  8. Kristijan Kovačević- Zombor 

A Ravangrad Karate Klub eredményei a Tornán: 

Aranyérmes lett Dario Jurišić, Boris Bodrožić, Anja Popov, Strahinja Bulović, Novák Andor, Kristijan Kovačević, Valentina Ostrogonac. 

Ezüstérmek: Nikola Drljača, Stefan Lazić, Marko Horvatović, Andjela Vilhelm, Dražena Kopunović, Duško Kopunović, Irina Sekulić, Nikola Mandić, Dragan Laušević. 

Bronzérmes lett Ivan Leškur és Jovan Večerina.

A Zombor Város védnökségével megrendezett Torna szerepel a Vajdasági és a Szerbiai Karate Szövetség naptárában is.

Forrás: Ravangrad Karate Klub

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.