Hogyan maradjunk fittek az ünnepek alatt

Az egészséges és az aktív életmódról szóló ingyenes oktatásra hív mindenkit a zombori Healthy Zone Sport- és Szabadidős Oktatási Központ. A Hogyan fogyjunk le és maradjunk fittek az ünnepek alatt témájú előadást Iris Deak, a központ igazgatója, testnevelés és sport mesterprofesszor, fitness oktató és nemzetközi karrierrel rendelkező személyi edző tartja.

A felgyorsult világ, a járványhelyzet, a kedvezőtlen egészségügyi trendek okából, megelőzési célzattal az esemény ingyenes, mindenki számára nyitott, amennyiben pedig nagyobb számban jelentkeznek, mint a terem befogadóképessége engedi, akkor a program élőben is elérhető lesz a Healthy Zone Központ Instagram profilján.

 A Nyitott ajtók hete elnevezésű, ingyenes tréningsorozat záróeseményére december 17- én déli 18 órakor kerül sor a zombori Központban, a Healthy Zone Bačvanska 1. szám alatt. A jelentkezéseket a program napján, 17- én, déli 12 óráig várják e- mailben, a healthyzonebyiris@gmail.com címen vagy a Központ Facebook és Istagram oldalain. 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.