Közösségben megélt farsangi örömök-GOMBOS

A gombosi Önkéntes Tűzoltó Testület több évtizedes hagyományai közé tartozik a gyermek jelmezbuli megszervezése. Idén február 9- én ismét nagy sikert aratott a lehetőség, hogy a gyerekek mókás jelmezekbe öltözve, közösségben köszöntsék a farsangi időszakot, együtt szüleikkel, akik nagy örömmel készítették el a jelmezeket.

csoportkep-jo

tanc-12

musorvezetesA rendezvény ékes példája annak, hogy a gombosi magyar közösségben bőven van utánpótlás, az esemény három új műsorvezetővel lett gazdagabb, Péity Boglárka, Uzelac Katarina és Lengyel Loretta személyében. A kishölgyek a Kukucska Színjátszó Szakkör növendékei és máris kiválóan ellátták a műsor vezetésének feladatát. A hangulat fergeteges volt, köszönhetően az olyan, szintén tradicionális elemeknek, mint a vonatozás, a limbó- vagy a kacsatánc és a farsangi fánk.

tanc1-8

farsangi-fank

jelmezesek1

jelmezesek-anyukakkal

jelmezesek2

A technikai, zenei segítséget ezúttal is Tamaskó Antalnak köszönték, a vendéglátásban az ÖTT felnőtt tagjai segédkeztek. A gombosi József Attila Általános Iskola igazgatónője, Blagojević Mária egy-egy csokoládéval ajándékozott meg minden jelmezest, részvevőt.

tamasko

segitok

kozonseg-15

katarinaek-jelmezes

jelmezesek-tobben

jelmezes-apukaval

jelmezesek3

Uzelac Katica fotói

Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery501/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.