Első kézből a gazdaságfejlesztési lehetőségekről- Magyar Levente államtitkár Gomboson és Bezdánban járt

Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár volt a vendég a Prosperitati Alapítvány és a Vajdasági Magyar Szövetség szervezésében Gomboson és Bezdánban tartott lakossági fórumon.

Bezdán

img_34571Juhász Bálint, az Alapítvány igazgatója tájékoztatta a jelenlevőket az aktuális pályázati körben adott lehetőségekről. Felhívta a figyelmet a legújabb változásra, amelyet az online pályázati rendszer jelent.

img_34311

A közösségi találkozókon résztvett Dr. Babity János szabadkai főkonzul is, aki a pályázat beadásához elengedhetetlen magyar állampolgárság megszerzésének módjáról tájékoztatta a népes hallgatóságot. Jelen volt még Somogyi Sándor, a Prosperitati Alapítvány igazgatóbizottságának elnöke.

GombosJelen volt továbbá Pelt Ilona, a VMSZ tartományi frakcióvezetőjének helyettese és Péter István, a párt Körzeti Szervezetének alelnöke.

img_34301

img_34541

img_34341Az érdeklődök éltek a lehetőséggel, kérdéseket tettek fel, első kézből informálódtak a gazdaságfejlesztési lehetőségekről.

Gomboson Blagojević Mária, a Helyi Közösség Tanácsának elnöke és Klenanc József, a VMSZ Helyi Szervezetének elnöke, Bezdánban Csapó Judit, a VMSZ HSZ elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

img_34401

Bezdán

img_34291-2

Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery124/

 

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.