Eredményes, tehetséges fiataljaink- II. rész

Turkál Zsófi

TURKÁL ZSÓFI a doroszlói Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója, a zombori Jump táncstúdió tagja. A matematika és biológia tanulmányi versenyek, szavalói sikerek után Zsófi a ritmus világában ér el kiemelkedő eredményeket. Országos és nemzetközi moderntánc- versenyek győztese.

lilla-lara-zsofi

A doroszlói MÜLLER  LILLÁVAL és a zombori KONC LARÁVAL egyetemben, triójuk is sorra nyer dobogós helyeket a különböző versenyeken. Turkál Zsófi jelenleg egy, a Zombor Város védnöksége alatt álló európai szintű tehetségkutató vetélkedő részese.

Bukrok- Csernai Panna és Koleszár Judit

A kupuszinai BUKROK énekegyüttes tagjai, CSERNAI PANNA és KOLESZÁR JUDIT azontúl, hogy Kárpát- medencei szintű ismertséget szereztek és sikert arattak a Fölszálott a páva nevű népzenei tehetségkutató során, az itthoni énekversenyek, mint például a Szólj, síp, szólj! vetélkedő dobogósai is.

Csernai Panna a Van, aki forrón szereti című vígjáték főszerepében

Koleszár Judit

A színpad a világuk, mindketten sokrétű tehetségek: az ének, a zene, a színjátszás, a szavalás terén.

Pesti Veronika

PESTI VERONIKA a bácsgyulafalvi Kiss Ferenc Általános Iskola tanulója sorra nyeri a legjobb színészi alakításért járó díjakat, a különböző gyerek- és diákszínjátszó találkozókon, községi, körzeti versenyeken. A Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület színjátszó csoportjának tagjaként hamarosan Debrecenben lép fel, és a XVI. Vajdasági Suliszínház Fesztiválon kapott díjának köszönhetően egy balatoni, zánkai nyaralás vár rá. Továbbá Veronika nyert hazai és magyarországi szavalóversenyeket, amelyekre iskolája nevezte be.

Pesti Veronika

Kapcsolódó GALÉRIÁNK: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery27/

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.