Nem mindennapi VMSZ- kampányzáró Zomborban

Megtartotta kampányzáró rendezvényét a Vajdasági Magyar Szövetség zombori Helyi Szervezete. Az esemény keretében zajlott a VMSZ Női Fórum Nyugat- bácskai Helyi Szervezet Mindennapi hősnőink nevű programja.

joo

img_3346

Bemutatkoztak a VMSZ Zombor Város választási listájának helyi jelöltjei. Ismertették a párt kézzelfogható helyi eredményeit és választási programját, terveit, az oktatás, a gazdaság, az egészségügy és a közösségi élet területét érintően.

img_3356

img_3367

img_3354

img_3349

img_3361

Mazalica Aureta szervezésében, Lennert Móger Tímea moderálásával a Mindennapi hősnőink címszó alatt három példaértékű női sorsot ismerhetett meg a közönség. Bálint Valéria bácsgyulafalvi üzletasszony, bio- termelői társulás- vezető, három fiúgyermeket felnevelt édesanya, Csernai Buják Szilvia kupuszinai tanítónő, művelődésszervező, önkormányzati képviselőjelölt, Holló Anita gombosi közgazdasági technikus, egykori néptánccsoport- tag, három gyerekes egyedülálló édesanya magvas gondolatai hangzottak el a női önállóság, a családi szerepkörök, a közösségi elkötelezettség témájában.

img_3336

img_3343

img_3342

img_3340

Az est egyik kulcsszava volt az ,,emberi” kifejezés. Legyen szó politikáról, üzleti szféráról, közéleti megnyilvánulásról vagy az anyaságról, a lényeg, hogy emberi módon műveljék azt, szem előtt tartva nem csak az egyéni, hanem a közösségi érdeket is.

img_3328

img_3333

img_9007

img_0140

img_3371

Kapcsolódó GALÉRIÁNK: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery33/

 

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.