Lakossági fórumok a gazdaságfejlesztési pályázatokról BEZDÁNBAN, ZOMBORBAN, DOROSZLÓN, KUPUSZINÁN, KÚLÁN

Mint arról már értesült a közvélemény, a Prosperitati Alapítvány január 31-én tíz területen kiírta a mikro- és kisvállalkozások, a mezőgazdasági termelők részére a pályázatot, illetve azoknak a fiataloknak is van pályázási lehetősége, akik falusi házat szeretnének venni a hozzá tartozó telekkel és gazdasági udvarral.
Ebből a célból a Vajdasági Magyar Szövetség közösségi találkozókat, lakossági fórumokat hirdet. Az aktuális politikai kérdések mellett a fórumokon önálló képviselettel megjelenik a Prosperitati Alapítvány, hogy ismertesse a pályázatokat illetve képviselői beszéljenek a terület- és gazdaságfejlesztési stratégiáról.
Nyugat-Bácskában öt helyszínen zajlik a fórum:

Február 8- án

16 óra: BEZDÁN, a Helyi Közösség tanácsterme. Vendégek: Pásztor Bálint, Pelt Ilona, Juhász Bálint. Jelen lesznek az irodavezetők: Ölvegyi Róbert és Lazarevity Kornélia.

18.30: ZOMBOR , A Megyeház díszterme. Vendégek: Pásztor Bálint, Pelt Ilona, Juhász Bálint. Jelen lesznek az  irodavezetők: Ölvegyi Róbert és Lazarevity Kornélia.

Február 9

16 óra: DOROSZLÓ, a Móricz Zsigmond MME terme. Vendégek: Ceglédi Rudolf, Pelt Ilona, Nagy Miklós István. Jelen lesznek az irodavezetők: Ölvegyi Róbert és Lazarevity Kornélia.

18.30: KUPUSZINA, a Petőfi Sándor ME könyvtárterme. Vendégek: Ceglédi Rudolf, Pelt Ilona, Nagy Miklós István. Jelen lesznek az irodavezetők: Ölvegyi Róbert és Lazarevity Kornélia.

Február 10

19.30: KÚLA, a Népkör MMK termében. Vendégek: Dudás Károly, Bús Ottó, Fejsztámer Róbert. Jelen lesznek az irodavezetők: Boros Karolina és Szabolcski Szabolcs.

Jöjjenek el, kérdezzenek szakértőinktől!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.