Téli Kupa- Alvég Teke Klub-Doroszló

csoport-mindenkiA doroszlói, idén tíz éves fennállását ünneplő Alvég Teke Klub megtartotta Téli Kupáját. Az utcák hat tagú csapatai versenyeztek egymással, továbbá szerveződött egy a női csapat, amely a Kuckó nevet viselte.  A versenyzőket és a szurkolókat az Alvég TK nevében Diósi János főszervező és L. Móger Tímea, a Kuckó Gyermeksarok elnöke köszöntötte. Az apatini Junaković fürdő teke pályáján megtartott Téli Kupát a Kuckó Gyermeksarok civil szervezet támogatta.

lmt-4

petofisandor

diosi-lmt-serleg

A doroszlói utcák versenyében első helyen a Petőfi Sándor utca csapata végzett, ennek értelmében hozzájuk került a Kupa vándorserlege. Második lett a Nikola Tesla utca, harmadik a Herceg János utca, negyedik az Ivo Lola Ribar utca csapata.

nikolatesla

hercegjanos

ivolola

csoport-kucko-teljesA hetente edző, csaknem profi játékosok között a legtöbb dobást Lennert István érte el, az amatőrök közötti legjobb eredményt Nenad Belić tudhatja magáénak a Téli Kupa során. Különdíjban, ajándékban részesültek a női csapat tagjai. Köszöntötték Hegybeli Noémit, aki az Apatini Női Teke Klub bejegyzett játékosaként országos bajnoki címmel rendelkezik.

ajandek-noemi

csoport-kucko

diosi-pelt

ajandek-claudia

ajandek

ajandek-heni

feliratok

ajandek-reni

jatek1-2

kucko-kozeli

jatek2

szervezok

kozonseg-13Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery497/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.