Első mammográfiám-Ingyenes egészségügyi akció Zomborban és környékén

A zombori Đorđe Lazić Egészségház szervezésében hétfői nappal kezdődően egészen szeptember 5- ig ingyenes mammográfiás vizsgálaton vehetnek részt, azok a 40 év feletti nők, akik ilyen jellegű vizsgálatban még nem részesültek.

A vizsgálathoz nincsen szükség betegkönyvre sem, elegendő bármilyen dokumentum, amellyel a páciens igazolni tudja kilétét. 

Zombor város területén a településeken meg vannak határozva a napok, hol és mikor van jelen a vizsgálati kocsi. Emellett, aki nem tud eljutni a saját településén a vizsgálatra, azt az akció ideje alatt ingyenesen szállítják a vizsgálati jármű zombori állomáshelyére, a Mite Popovića utca 12- es szám alá. 

Augusztus 14- én és 15- én a sztapáriak és a doroszlóiak, 16- án és 17- én a bezdániak, a küllődiek, a béregiek, augusztus 18- án és  21- én a nemesmiliticsiek, augusztus 22- én és 23- án az őrszállásiak, 24- én a regőceiek, augusztus 25- én a babapusztaiak, 28- án a gádoriak és a harasztiak, augusztus 29- én és 30- án a csonoplyaiak, augusztus 31- én és szeptember 1- jén a kerényeik, szeptember 4- én és 5- én a monostorszegiek számára lesz helyben elérhető az ingyenes vizsgálat. 

A mammográfiás vizsgálatra való feliratkozás jelenleg is folyamatban van, a háziorvosoknál történik. 

Az akcióban az egészségügyi dolgozók minden csoportja résztvesz, annak érdekében, hogy a páciensek a legszínvonalasabb elbánásban részesüljenek. 

Forrás: 025.rs

https://www.025.rs/prva-mamografija-od-14-avgusta-u-somboru/?fbclid=IwAR2IpwlcVpVVQr-LYmtX-tSOsndVFe0v6bFcfIET7BfPbSxBG2zqG-uncgg

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.