Felújítási munkálatok a bezdáni ÖTT- ben

Jelentős felújítási munkálatok zajlanak a bezdáni Önkéntes Tűzoltó Testületben, köszönhetően a Magyar Nemzeti Tanács, a magyar állam, továbbá a helyiek támogatásának, az önkéntes munkának. A felújításról, a munkálatok részleteiről Horvát Alen, a bezdáni ÖTT elnöke nyilatkozott:

-Az utóbbi harminc évben nem volt ilyen jellegű beruházás, tatarozás a bezdáni Önkéntes Tűzoltó Testület épületében, ebből kifolyólag az nagymértékben leamortizálódott. A teljes tetőszerkezet felújításával kezdtük, majd következett a nyílászárók cseréje, a meglévő garázsok betonozása, ugyanis rossz állapotú, repedt, lyukas volt a padlózat. Emellett hozzákezdtünk egy új garázs felépítéséhez, abból az okból, hogy a közeljövőben a Testület egy külföldi támogatásnak köszönhetően kap majd további két járművet, kombit és rohamkocsit. Mindezek számára szükséges a hely, hiszen a tűzoltókocsik nem állhatnak a szabad ég alatt. Ezenkívül további apró, de nagyon is szükséges javítást végzünk el, annak érdekében, hogy a Testület működőképes legyen.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Magyar Nemzeti Tanácsnak, a magyar államnak, a helyi vállalkozóknak, gazdálkodóknak, önkénteseknek. Segítségük nélkül nem tudnánk mindezt véghezvinni. A Testületben a munkálatok jelenleg is zajlanak, napi szinten reggeltől estig- hallottuk Horvát Alen elnöktől.

Képek forrása: ÖTT- BEZDÁN

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.