Átadták rendeltetésének a páciens monitort-Humanizacija, Zombor

Jótékonysági gyűjtési munkája során elérte első nagy célját a zombori Humanizacija nevet viselő szervezet. Polgári igény hívta életre a gyűjtési akciókat, amelyek célja a Zombor városi gyermekegészségügyi, kórházi ellátás körülményein javítani, ahhoz hozzájárulni. Az első nagyobb akció során a zombori kórház gyermekosztályának segítését tűzték ki célul. Kezdeményezésük eredményes volt, egy páciens monitort sikerült megvásárolni, adományozni. A cél érdekében nemcsak pénzgyűjtési akciót tartottak, hanem a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasznosítás eszközeit is beépítik humanitárius, környezetformáló programjukba. Knežević Szabó Manuela, a szervezet alapító és aktív tagja a következőket nyilatkozta:

-Sikeresen teljesítettük első nagy célunkat, megvásároltuk és átadtuk rendeltetésének a páciens monitort a zombori kórház gyermekosztálya részére. Ezúton is köszönjük mindenkinek a segítséget, a hozzájárulásokat.

Az orvosokkal folytatott egyeztetés során arra az elhatározásra jutottunk, hogy a következő nagyszabású akciónk a betegágyak lecserélésére irányul majd. Tíz új betegágy és még néhány segédeszköz megvásárlását tervezzük, gyűjtési forrásból. Továbbá szeretnénk minél többet dolgozni azon, hogy az iskolákat, az oktatási intézményeket is bevonjuk a csapatmunkába. Szeretnénk megismertetni a gyerekekkel, a fiatalokkal az újrahasznosítás, a környezettudatosság módszereit, amelyek által szebbé, egészségesebbé tehetik környezetüket, jövőjüket- hallottuk Manuelától.

Képek forrása: Humanizacija

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.