Madarat tolláról- Rajzpályázat

A Brunszvik Teréz Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete rajzpályázatot hirdet nem szokványos témakörben:

Madarat tolláról

A téma önmagáért beszél. Kérjük az óvodásokat (5-6 éves gyermekeket), rajzaikon a környékünkön élő madárvilágot ábrázolják, azokat is, amelyek már elköltöztek és azokat, amelyekről télen gondoskodunk, illetve itt maradtak a környezetünkben. A rajzpályázat célja az ismeretszerzés, a kipróbálni önmagunkat, a kreativitás fejlesztése.
Kérjük a nevelőket, hogy az ábrázolt madarak mellé írják oda a gyermek által megnevezett madár nevét.

A pályázat nem versenyjellegű, hiszen az óvodáskorú gyermekeknél nem helyes a díjazás. Ez a korosztály még nem érti, az ő munkája miért nem ér annyit, mint az a másik. Az osztályozást majd az iskola elkezdi, mi még csak serkentjük őket.

A rajzok beküldési határideje december 15. Minden kisgyermek dicsérő oklevelet kap, felkészítőjük pedig értékes jutalomban részesül. Egy felkészítő minimum 10 rajzot kell, hogy beküldjön. Amennyiben családon belül készül az alkotás, ezt is elfogadjuk, ebben az esetben a jutalmazás egy másik formájára kerül sor.

A pályázaton az óvodákon kívül részt vehetnek a művelődési egyesületek csoportjai is. A rajzlapon fel kell tüntetni a gyermek nevét, korosztályát, felkészítője nevét, az intézmény és a település nevét.

Az ünnepségre, amennyiben a helyzet megengedi, nyilvános ünnepség keretében kerül sor. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor is megtaláljuk a módját, hogy ünnepélyessé tegyük a gyermekek számára munkájuk elismerését.

A rajzokat az Egyesület címére kell elküldeni:

Brunszvik Teréz Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete

24321 Mali Iđos (Kishegyes), József Attila u. 39.

Tanácsért, ötletekért dr. Szőke Anna elnök asszonyhoz lehet fordulni. (024 4730-430; illetve: szoketanna@gmail.com

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.