Hála a támogatóknak, új bútorzattal gazdagodtak- EGÉSZSÉGHÁZ-ZOMBOR

Ahogy arról nemrégiben hírt adtunk, a Nagyberuházási Iroda támogatásának köszönhetően az elmúlt fél évben jelentős (több mint 30 millió dináros) fejlesztések, felújítási munkálatok zajlottak a zombori Egészségház központi épületén.

emese-adomanyozo-legjobb

A pozitív példa odavonzott további segítségnyújtókat is. Dr. Úri Emese, az Egészségházak igazgatója örömmel újságolta, hogy több vállalkozás, cég is támogatói szándékkal fordult feléjük:

-A felújítást követően több cég tett nagylelkű adományozói gesztust a felújított részlegek berendezésére irányulóan. Az MBS cégtől három légkondicionáló berendezést, két ülőgarnitúrát kaptunk és a kert felszereléséhez, szépítéséhez segítettek hozzá. Az L DECOR a nőgyógyászati osztályunknak adományozott egy konyhafelszerelést, irodai székeket és ülőgarnitúrát. A Forma Ideale cégtől egy nagyobb volumenű donációt kaptunk, 203 000 dinár értékben bútorokat adományoztak a gyerekosztály részére, az iskola előtti és az iskolás korosztályt fogadó részlegünkbe irodai asztalokat, székeket, szekrényeket stb. Mindennek hatására immár azon a részlegen is ideálisabb, barátságosabb körülmények között fogadják a pácienseket.

szereles-emese

szekreny-beviszik-2

szekreny-belul

konyha

emese-adomanyozok1

Nagyra értékeljük ezeket az adakozó cégeket, embereket, akik felismerték, hogy a felújított, a szép környezetbe illene újabb bútor, felszerelés is. Nagyon hálásak vagyunk mindezért. Bízunk abban, hogy ezek a kedvező példák felkeltik az egyéb tehetős cégek, vállalkozók figyelmét és egyre többen adományoznak majd. A nőgyógyászati részlegünkön nagy szükségünk volna legalább két nőgyógyászati vizsgálóasztalra, amelyeket mozgássérültek is tudnak használni, továbbá egy nőgyógyászati ultrahangra szintén- nyilatkozta az igazgatónő, miután átvette a Forma Ideale adományát.

doktorno-asztalnal-jobb

eloadoterem

asztal-szek-stb

emese-adomanyozok

asztal1

asztal

adomanyozok-doktorica

Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery430/

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.