Az összefogás öröme, áldása- Telt ház-gyerekek, felnőttek a gombosi Karácsonyváró Gyermekműsoron

A gombosi Arany János Magyar Művelődési Egyesület és a Helyi Közösség közös szervezésének köszönhetően tegnap, 22- én a GOMBOSON példaértékű ünnepi műsornak lehetett szem- és fültanúja a helyi népes közönség.

Gombos

GombosA műsort megelőzően múltidézés, vetítés zajlott, a ‘80- as évek végén készült, gombosi karácsonyi szokásokat megörökítő kisfilmet mutatták be. Blagojević Mária, a Helyi Közösség Tanácsának elnöke köszöntötte a fellépőket, a nézőket. A gyerekek vidám hangulatú, színes műsorának elkészítésében többen működtek közre. Balgojević Mária, Sztepanovity Julianna, Kovács Terzity Melinda, Cseperka Tímea a zenés részt, Huszár Izabella a verses részt készítette, a bölcsőkézőket Loboda Erzsébet Teréz nővér tanította.

Gombos

Gombos

Gombos-Uzelac Katica fotói

gombos14

Gombos

Gombos

Gombos

Gombos

Gombos

GombosA műsor végén eljött a teliputtonyos Télapó is. A rendkívüli hangulathoz több momentum hozzájárult, az Önkéntes Tűzoltó Testület tagjai forralbort, teát főztek, üdítőt szolgáltak fel, a méhészek kiállították termékeiket, a Bekker Pékség finom perecet hozott a rendezvényre, a szülők sütemények sokaságával járultak hozzá az ünnephez.

Gombos

Gombos

Gombos

Gombos

GombosA gombosi közösség erejének ékes példája volt a karácsonyi műsor. Kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelték a felkészülésben, az előadásban a megtekintésben.

Uzelac Katica fotói

Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery305/

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.