Díjözön a KUPUSZINAI Petőfi Sándor ME Sturcz József Színjátszócsoportjának a TREZKA című előadásért

A Vajdasági Magyar Amatőr Színjátszók XXII. Találkozójának szakzsűrije a találkozó legjobb hagyományos keretek között megvalósított előadásáért PATAKI LÁSZLÓ-DÍJJAL tüntette ki Gosszé Endre darabját, amelyet Molnár József állított színpadra.

Szarka Zsófia fotója

Szarka Zsófia fotói a bácsfeketehegyi előadásról

Szarka Zsófia fotójaCsernai Pannát a zsűri a legjobb női főszereplőnek járó FERENCZI IBOLYA-DÍJJAL jutalmazta Trezka megformálásáért.

A bácsfeketehegyiek KÖZÖNSÉGDÍJJAL jutalmazták az előadást, a diákzsűri LEGJOBB ELŐADÁS DÍJÁT is a Trezka kapta, a zsűri a SZABADKAI NÉPSZÍNHÁZ MAGYAR TÁRSULATÁNAK KÜLÖNDÍJÁT, vendégszereplést a Délvidéki Magyar Színjátszás Napja keretében a szabadkai Népszínház színpadán a kupuszini Sturcz József színjátszó csoportnak adományozta.

Szarka Zsófia fotójaA HÉT NAP HETILAP kalendáriumát kapta Dubac Éva Bözsi szerepéért a Trezka című előadásában. Továbbá Dubac Éva színészi alakításával TÓTH VERA KÜLÖNDÍJÁT is elnyerte.

A zsűri a HORKAI PINCÉSZET KÜLÖNDÍJÁT adományozta a kupuszini Sturcz József színjátszó csoport zenekarának a színvonalas teljesítményért. Zenekarvezető: MGR. Dienes László.

GRATULÁLUNK!

Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery170/

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.