Tehetségeink 1. rész

A térség tehetséges fiataljainak idei eredményeit is igyekszünk bemutatni Portálunkon. Az első részben a zombori és környékbeli tagokból álló, Jump nevű zombori moderntánc stúdió csoportjának sikereiről, a gombosi József Attila Általános Iskola és a bácsgyulafalvi Kiss Ferenc Általános Iskola képzőművészeti eredményeiről számolunk be, a teljesség igénye nélkül. Folytatás következik!

jump-Zombor

jump-ZomborA nemzetközi táncverseny győzelméről ismertté vált ZOMBORI Jump táncstúdió  csoportja jutalomkiránduláson járt Bécsben. Az út járulékos költségeinek megtérítése Zombor Város támogatásának köszönhető. A csoport legutóbb a kopaoniki versenyen szerzett számos, csoportos, illetve egyéni helyezést.

 

öko-rajzverseny győztesei- Gombos

rokkantak világnapja-rajzpályázat-győztes-GombosA GOMBOSI József Attila Általános Iskola tanulói rendszeresen résztvesznek a Hódság községi iskolai pályázatokon. A képzőművészet terén különösen kiemelkedőek. A rokkantak világnapja, illetve az ökológiai csoport versenyén is több díjat nyertek. Ezekből a képekből hamarosan kiállítás nyílik a gombosi Helyi Közösségben.

 

korcsoportjában 2. a rajzversenyen-Bácsgyulafalva

telecskaA BÁCSGYULAFALVI Kiss Ferenc Általános Iskola első osztályos tanulója, Mészáros Alekszander második díjat nyert az elsősök számára kiírt, Virág édesanyámnak nevű, Zombor községi rajzpályázaton.

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.