Múltba látni, jövőt teremteni- megemlékezés-Kupuszina, Gombos

KUPUSZINÁN a Petőfi- szobornál tartott megemlékezés. A József Attila Általános Iskola tanulóinak és a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület fiataljainak közreműködésével zajlott a műsor, amelyben volt szavalat, kórusének és népzene is, a Petőfi Program nyugat- bácskai ösztöndíjasának, Tóth Adorján Mártonnak köszönhetően.

Kupuszina

Kupuszina

Kupuszina

img_5157

Kupuszina

KupuszinaFt. Zsúnyi Tibor mondott imát. A Petőfi- szobornál elhelyezte a kegyelet virágait a Magyar Nemzeti Tanács, Apatin Község, Zombor Város, a Vajdasági Magyar Szövetség, a kupuszinai Helyi Közösség, a  Petőfi Sándor Művelődési Egyesület és a József Attila Általános Iskola képviselete.

Kupuszina

Kupuszina

 

img_5154

Kupuszina

Kupuszina

Kupuszina

Kupuszina

GOMBOSON a temetői nagykeresztnél tartottak megemlékezést, a Helyi Közösség és a falu civil szervezeteinek, egyesületeinek szervezésében, az Önkéntes Tűzoltó Testület százlóvivő tagjainak közreműködésével.

Gombos

Gombos

GombosFt. Verebélyi Árpád főesperes mondott kegyeleti beszédet, imát. A helyi József Attila Általános Iskola diákjai alkalmi szavalatokkal szerepeltek. A Magyar Nemzeti Tanács, a Helyi Közösség képviselői koszorúztak.

Gombos

jobb

Gombos

GombosHajnal Krisztián fotói

Kapcsolódó GALÉRIA:http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery161/

 

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.