Nő a Partnerség- Nyugat-bácskai cégvezető hölgyek is résztvettek az anyaországi konferencián

Molnár Márta zombori, Pataji Annamária bácsgyulafalvi cégvezető résztvett azon a három napos lilafüredi konferencián, amelyet a Nő a siker Alapítvány hívott össze, anyaországi és határon túli női vezetők számára.

a vajdasági csapatCsoportkép- Csöbör Katalin, az Alapítvány alapítója és a vajdasági részvevők

Csöbör Katalin

,,Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő elmondta: a konferencia célja, hogy legyen szövetsége minden olyan női civil szervezetnek és kezdeményezésnek, amely segíti a nők esélyegyenlőségét, társadalmi szerepvállalását és a közpolitikai gondolkodást.”- írja az MTI.

nok9Az előadók sorában szerepeltek neves szaktekintélyek, diplomaták, érdemes művészek, úgy mint Skrilec Ksenija szlovén nagykövet, Zoe Chang, az ENSZ nőügyekért felelős igazgatótanácsának képviselője, Orbán Balázs a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója, Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Rost Andrea, Kossuth- és Liszt-díjas szoprán, érdemes művész, Sebestyén Márta, Kossuth-díjas népdalénekes és több ismert művészegyéniség működött közre a hetven civil szervezet, húsz cégvezető, harminc intézményvezető részvételével zajló, összesen kétszáz fős konferencián.

Molnár Márta és Sebestyén MártaMolnár Márta és Sebestyén Márta

nőnapi csoportkép a részvevőkrőlNőnapi csoportkép a részvevőkről

A nyugat- bácskai részvevők elmondták, érdemi tudással és megannyi, emberi, szakmai, művészi és táji élménnyel tértek haza. Ezeket kamatoztatják majd a mindennapok munkagyakorlatában.

nok1-2

A vajdasági csoport ellátogatott a Szent István-barlangba és a Diósgyőri várba is.

nok3-2Képek forrása: VMSZ Női Fórum, Nő a Partnerség, Molnár Márta

Kapcsolódó GALÉRIA: http://nyugat-bacska-portal.info/wppg_photogallery/gallery162/

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.