XLI. DURINDÓ ÉS LIV. GYÖNGYÖSBOKRÉTA

BÁCSKOSSUTHFALVA, 2017. június 10–11.

A bácskossuthfalvi Ady Endre Művelődési Központ és Bácskossuthfalva Helyi Közössége a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet szakmai partnersége mellett rendezi meg a XLI. Durindót és az LIV. Gyöngyösbokrétát. A vajdasági magyar népzenei és néptáncegyüttesek és szólisták legnagyobb seregszemléjét 2017. június 10-én és 11-én szervezik meg. A Durindó fellépői az idei évben is párhuzamosan két helyszínen – a színházteremben és a Gyermek és Ifjúsági Rendezvényközpontban – mutatkoznak be. A Gyöngyösbokrétásokat a Kossuth-parkban tekintheti meg a közönség. A népművészeti rendezvényt koncertek, kézműves vásár, néprajzi és népművészeti kiállítások, a Kárpát-medence megannyi területéről érkező vendégfellépők produkciói teszik még színesebbé és kerekebbé.

A jelentkezéssel – amelynek határideje 2017. április 7. –, annak módjával és feltételeivel kapcsolatban bővebb tájékoztatót kaphatnak:

  • az Ady Endre Művelődési Központ elnökétől, Gogolyák Gabriellától a 063-17-38-361 telefonszámon,
  • Sutus Árontól, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség munkatársától a 069-551-82-22-es elérhetőségen,
  • a 064-23-01-205-ös számon Juhász Gyulától, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet munkatársától,
  • vagy látogassanak el a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet honlapjára – itt lehetőségük van letölteni a megfelelő jelentkezési lapot, de online-űrlap kitöltésével is benevezhetnek.

A jelentkezési lapok itt érhetőek el: http://vmmi.org/index.php?ShowObject=rendezveny&id=9979

A XLI. Durindó online-regisztrációs felülete erre a linkre kattintva érhető el: http://vmmi.org/index.php?ShowObject=durindoform&id=9979

Az LIV. Gyöngyösbokréta online- regisztrációs felülete ezen a linken található: http://vmmi.org/index.php?ShowObject=gyongyosform&id=9979

durindo

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.